10 september: Derde omgevingstafel Verkeerskundig op orde

Omgevingstafel foto voor agenda overzicht

In deze derde omgevingstafel Verkeerskundig op orde gaan we dieper in op de verwerking van de opmerkingen en adviezen die wij hebben gekregen.We laten zien wat wij hebben kunnen meenemen in de plannen en wat niet en welke adviezen wij in een later stadium gaan betrekken.  

Deze verkeerstafel zou in eerste instantie plaatsvinden op 25 juni, maar is in verband met de wedstrijd Nederland-Oostenrijk uitgesteld. We tillen hem over de zomervakantie heen naar 10 september.

Omwonenden en verder iedereen die aanwezig is geweest bij de vorige tafels worden uitgenodigd, maar wil je mee praten sluit dan aan.

Locatie
Oude Raadhuis, Markt 1, 4875CB Etten-leur

Tijd
Inloop: 19:00
Start omgevingstafel: 19:10
Einde: 21:00

Presentatie bekijken 

Kon je er niet bij zijn en ben je wel benieuwd naar de presentatie? Je kunt de presentatie via deze link bekijken.

Over de omgevingstafels

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die wilt, mee kan denken over de invulling van verschillende thema’s binnen Haansberg. Daarom organiseren we omgevingstafels over deze 5 thema’s:

  • Thema: Dit is Haansberg, gebiedsidentiteit
    In dit jaar vinden er veel onderzoeken plaats om het gebied goed te leren kennen en daar bij de invulling goed op in te kunnen spelen. Hierbij moet gedacht worden aan archeologisch onderzoek, hydrologisch onderzoek, bodemonderzoek en flora en fauna onderzoek.
  • Thema: Gewoon groen
    In Haansberg erkennen we dat de natuur de essentiële bron van levenskwaliteit is. De natuur is niet slechts een onderdeel van de wijk, maar de wijk vormt een onderdeel van de natuur.
  • Thema: Samen leven
    In een wereld van voortdurende verandering en groeiende verscheidenheid, staat Haansberg als een baken van gemeenschappelijk welzijn.
  • Thema: Wonen
    Samen met onze partners gaan we in Haansberg de woningen realiseren waar behoefte aan is.
  • Thema: Verplaatsen en verblijven
    Bereikbaarheid en veiligheid zijn leidende factoren in het denken over mobiliteit. Echter, daar waar we in Nederland, en dus ook in Etten-Leur, de auto altijd op 1 hebben gezet, plaatsen wij in Haansberg de fietser en de voetganger op 1 en daarmee dus gezondheid en veiligheid voorop.