Logo nieuwbouwproject Haansberg, gemeente Etten-Leur

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De informatie op deze website wordt uitsluitend verstrekt door de gemeente Etten-Leur voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we er alles aan doen om de informatie actueel en accuraat te houden, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website.

Het woningbouwproject van de gemeente Etten-Leur is voortdurend in ontwikkeling en de specificaties, plattegronden, ontwerpen, prijzen en andere details op deze website kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Daarom raden we u ten zeerste aan om contact op te nemen met de gemeente Etten-Leur voor de meest actuele en betrouwbare informatie met betrekking tot het woningbouwproject.

De gemeente Etten-Leur is niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van, het vertrouwen op of het handelen naar aanleiding van de informatie op deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van winst, bedrijfsonderbreking, verlies van programma’s of andere gegevens op uw computersysteem.

Links naar andere websites die op deze website worden verstrekt, worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden. De gemeente Etten-Leur heeft geen controle over de inhoud van deze websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of beschikbaarheid ervan. Het opnemen van een link impliceert geen goedkeuring of onderschrijving van de inhoud door de gemeente Etten-Leur.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud, afbeeldingen, ontwerpen en logo’s op deze website zijn eigendom van de gemeente Etten-Leur of zijn opgenomen met toestemming van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website geheel of gedeeltelijk te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de gemeente Etten-Leur.

Door deze website te gebruiken, stemt u ermee in dat u dit op eigen risico doet en dat u akkoord gaat met de voorwaarden en bepalingen van deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken we u vriendelijk om deze website niet te gebruiken.

Voor specifieke vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Etten-Leur.