Logo nieuwbouwproject Haansberg, gemeente Etten-Leur

De Visie op Haansberg

Dinsdag 16 januari 2024 | Openbare bijeenkomst

Over de bijeenkomst

Dinsdag 16 januari 2024 organiseren we samen met onze partners een openbare bijeenkomst: De Visie op Haansberg.

Samen met partners hebben we nagedacht over de wijk van de toekomst. We informeren en betrekken de inwoners van gemeente Etten-Leur graag bij deze ideeën en ambities rondom duurzaamheid, klimaat, energie, vervoer, gezondheid en samenleven.

Tijd: inloop mogelijk van 14:00 – 16:45 en 18:15 – 20:00
Tussen 17:00 – 18:00 is er een pauze voor de presentatoren en is het niet mogelijk om naar binnen te gaan. We ontvangen je graag daarvoor of erna. Bedankt voor je begrip!

Locatie: De openbare bijeenkomst vindt overdekt plaats in het gebied Haansberg. Navigeer naar Hoevenseweg 34, 4874 LW Etten-Leur. Hier staan verkeersregelaars om je de weg te wijzen naar de bijeenkomst.
We raden aan om te voet of met de fiets te komen in verband met een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Uitnodiging Haansberg De Visie op Haansberg 16 januari 2024

Meer informatie

We willen in 2024 een Masterplan voor Haansberg uitgewerkt hebben. Dat plan laat in grote lijnen zien wat er gaat gebeuren en hoe we Haansberg gaan ontwikkelen. Om tot die grote lijnen te komen, werken we eerst visies uit.De betrokken ambtenaren en partners zijn vanuit hun vakgebieden enthousiast en gedreven aan de slag gegaan met het uitwerken van visies. Je wordt tijdens deze bijeenkomst op 16 januari 2024 met presentaties meegenomen in hun visies op Haansberg.We nodigen alle inwoners van gemeente Etten-Leur uit die benieuwd zijn naar wat voor soort wijk Haansberg gaat worden én die mee willen denken daarover! Je bent van harte welkom om jouw aanvullingen op de visies te delen met ons. Na de bijeenkomst worden visies verder uitgewerkt en verwerkt in het Masterplan Haansberg.

Jouw (bouw)steentje bijdragen aan onze wijk van de toekomst?

Deze bijeenkomst is geweest. Aanmelden is niet meer mogelijk.