Logo nieuwbouwproject Haansberg, gemeente Etten-Leur

Wat kies jij?

Schetsen Haansberg Etten-Leur; welke schets vind jij het best passen bij nieuwbouwproject Haansberg?

De stemperiode is gesloten. Het logo met de meeste stemmen wordt nu definitief gemaakt. Zodra het logo definitief is, zie je dit in het nieuwsoverzicht!

Gedurende de ontwikkeling van de nieuwe wijk wordt op verschillende manieren extra informatie gedeeld. Je kan hier denken aan bewonersbrieven per post, online nieuwsbrieven en andere documenten voor Haansberg. We willen dat alle communicatie over de wijk herkenbaar is. Daarom komt er een logo op alle brieven, nieuwsbrieven en andere documenten.

Samen met de inwoners van Etten-Leur geven we vorm aan de nieuwe wijk Haansberg. De inwoners van Etten-Leur voelen als geen ander aan welk logo de beste match is met Haansberg Etten-Leur. Daarom leggen we de keuze bij jullie! Welk logo vinden jullie het best passen bij dit nieuwbouwproject?

Eerst meer lezen over de wijk voordat je de keuze gaat maken? Neem bijvoorbeeld hier eens een kijkje. Heemkundekring Jan Utenhoute uit Etten-Leur vertelt waar de naam Haansberg vandaan komt.

Klik hier om je stem uit te brengen op 1 van de 3 logo’s. Heb je je keuze gemaakt, klik dan onderaan het formulier op ‘verzenden’. Let op: voor het invullen van het formulier dien je eerst in te loggen op Google. Dit is alleen nodig om het formulier in te vullen, zodat wij je keuze ontvangen. Wij verzamelen hiermee geen andere gegevens zoals je mailadres.